Estrena de ‘Poemes a l’Horta’

14/01/2015

La Fundació Assut convida a la presentació d'aquest documental resultat d'una experiència participativa realitzada amb un grup de veïns de l'horta de Godella.

El projecte Esperant l’aigua, amb el qual es pretén aprofundir en els coneixements i sabers de la gent de l’Horta, avança a poc a poc, donant nous passos en la tasca de recuperació de la memòria d'un paisatge cultural únic, tan proper i tan desconegut alhora. En aquest context, el dijous 15 de gener, gràcies a l'oferiment  de l'Ajuntament de Godella, s'estrena el  treball: Poemes a l’Horta (2014), obra del cineasta Miquel Àngel Baixauli, col·laborador de la Fundació Assut. Aquesta pel·lícula documental és el fruit d’un taller participatiu amb persones vinculades a l’entorn agrícola de Godella. Arran d'una lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés, un grup de veïns de l'horta de Godella reflexionen sobre la realitat de les seues vides i el seu entorn, sobre el passat, el present i el futur.

Més dades:

POEMES A L'HORTA
2014. Documental. Color. HDV. 45 min.
Toni Tora, Mercedes Marco, Rosario Dolç, Vicente Arnau, Antonio Palanca, Luis Aliaga, Pepe Ferrando, Raquel Clausí, Ivan Brull. D.: Miquel Àngel Baixauli. A.: Miquel Angel Baixauli. G.: Miquel Àngel Baixauli, Mar Violeta Ortega y Guillermo Palau. F.: Miquel Àngel Baixauli y Daniel Tomás. P.: Fundació Assut / Laboratorio de Creaciones Intermedia / Departament d'Esculptura de l'UPV / Artxiviu (Arxiu Viu de l'Horta) / Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (UPV).

TEATRE CINEMA CAPITOLI
C/ Ramón y Cajal, 102. Godella.
Dijous, 15 (19'30 h.). Entrada lliure.

 

Fundació Assut

Col·laboradors | Avís legal
©2013 Paisatges Culturals a la Reial Séquia de Montcada
© 2013 Fundació Assut